TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Házhozszállítás

Látogató számláló
0
2
3
2
8
9
1

Mosogató medencék, csaptelepek, kiegészítők

Főkategória >Mosogató medencék, csaptelepek, kiegészítők

A képek csak illusztrációk, melyek nem feltétlenül felelnek meg a valóságnak. A valós kivitelezéssel kapcsolatos adatokat a termék megnevezése vagy leírása tartalmazza.



Mosogatók és csaptelepek, amelyek tökéletesen illeszkednek konyhájába

Mosogatók és csaptelepek, amelyek tökéletesen illeszkednek konyhájába
A Strong vadonatúj StrongSinks termékcsaládjában nem csak alsó és felső szerelésű mosogatók, hanem síkra szerelhető mosogatók is találhatók. A Strong konyhai csaptelepek kiváló, öt vagy 10 éves garanciával szintén minden konyhába illeszkednek.

A StrongSinks tökéletesen megfelel annak, aki a modern gránit vagy a klasszikus rozsdamentes mosogató szerelmese. A fekete matt és a fényes króm színű csapok is megfelelnek a mindennapi igényeknek. Ezenkívül az egyszerű szerelés is előny, amit még egy kevésbé tapasztalt felhasználó is könnyedén elvégezhet.

Egyedülálló tulajdonságok - ez a StrongSinks 

A hegesztett rozsdamentes mosogatóknál (pl. 482139) nem kell azonnal eldönteni, hogy hogyan szerelje be - a tartozékok mindenféle beépítési módhoz mellékelve vannak.

StrongSinks kép

Egyes gránit és rozsdamentes acél mosogatókhoz kényelmi okokból excentrikus lefolyóval rendelkező szifonnal láttuk el, a mosogató kényelmes leürítéséhez az ún. száraz zónából. Nem feltétlenül kell használnia, az előfúrt nyíláshoz takarót mellékelünk.

Termékeinkre hosszabb garanciát vállalunk, mint a versenytársaink - a legtöbb csaptelepünkre kiemelkedő, 5 vagy 10 év garanciát adunk.

Gránit vagy rozsdamentes, ez itt a kérdés

A válasz erre a kérdésre nem egyszerű. Mindkét anyagnak megvannak az előnyei, így a választás teljes mértékben a felhasználótól függ. A gránit mechanikailag és kémiai szempontból ellenállóbb, a rozsdamentes acél pedig higiéniai tulajdonságaival és könnyű karbantartásával emelkedik ki. Ezért mindkettő megtalálható kínálatunkban, a választás az Öné.

A StrongSinks gránitmosogatói természetes kőből (kvarc) és természetes akrilgyantából készülnek, amely magasabb ellenállóságot biztosít a karcokkal és foltokkal szemben, mint a poliészter gyantákból készült változatok.

StrongSinks mosogató

És a beszerelés?

A StrongSinks hagyományos felülről, alulról vagy modern síkba szerelést kínál. Az utóbbi két lehetőség biztosítja a modern, mégis higiénikus konyhát még évek múlva is. Tagadhatatlan előnye a villámgyors tisztítás, ahol a konyhaszekrényekből a morzsákat vagy a vizet egy mozdulattal, egyenesen a mosogatóba törölheti. Az alsó szerelés csak bizonyos anyagokban (kő, fa, kompakt lapok) lehetséges, a síkra szerelés pedig laminált anyagnál is.

A víz mint inspiráció forrása

Az új StrongSinks sorozat neveit a víz ihlette, az egyik legértékesebb természetes erőforrásunk. Úgy döntöttünk, hogy tisztelettel adózunk neki a StrongSinks sorozat termékeinek neveivel, amelyek a Démos kereskedelmi tevékenységét folytató országaiban folyó folyókról kapják nevüket.

Webáruház készítés