TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Házhozszállítás

Látogató számláló
0
2
3
8
1
4
4
Termék részletek


Motoros működésű elosztó, Smart Power Tover, fekete

Motoros működésű elosztó, Smart Power Tover, fekete
 • Motoros működésű elosztó, Smart Power Tover, fekete
 • Motoros működésű elosztó, Smart Power Tover, fekete
 • Motoros működésű elosztó, Smart Power Tover, fekete
Bruttó: 69 926 Ft

Különleges, modern kialakítású, bútorlapba, konyhabútorba, pultba süllyeszthető hálózati elosztó, földelt konnektorokkal, USB csatlakozóval, fekete színben.Kiválóan alkalmas ritkán használt konyhai vagy irodai gépek átmeneti áramellátására, illetve előre nem tervezett gépek utólagos beépítéséhez.

A termék PIC chip technológiával működik, mely maximális védelmet biztosít, továbbá a rejtett kialakítás és a beépíthetőség kényelmesebb használatot tesz lehetővé. A fém házzal ellátott, motorosan működő, süllyeszthető rejtett elosztó 3 darab gyermekvédelemmel ellátott hálózati aljzattal, valamint 2 darab USB töltőegységgel van ellátva. Alkalmazási lehetőségei ennek köszönhetően igen széleskörűek: irodai felhasználás esetén irodai asztalok, pódiumok, konferenciatermi asztalok, otthoni felhasználás esetén konyhai munkalapok, de akár könyvespolcok és íróasztalok kiegészítője is lehet.

Használata egyszerű: nyomja meg a termék közepét, illetve tartsa lenyomva pár másodpercig (ekkor az RGB fényjelző villogni kezd zöld színnel), amíg a termék be nem kapcsol. Ezt követően nyomja meg újra a középső szenzort. A rejtett elosztó automatikusan felemelkedik süllyesztési felületéből. Amennyiben az elosztó használata után vissza kívánja azt a helyére "tolni", úgy érintse meg a középső szenzort újra. Az érintésszenzor egy érzékeny érintőfelület, használata nem igényel erős nyomást, a meghibásodás elkerülése érdekében finom nyomást kell alkalmazni!

Kialakításának köszönhetően, amennyiben a terméknek fel, illetve lefele mozgáskor bármilyen más tárgy az útjába ütközik, úgy az RGB fények pirosan felvillannak, és a termék egy helyben marad, ezáltal elkerülhetőek az esetleges meghibásodások, sérülések. A beépített RGB fények továbbá folyamatos visszajelzést biztosítanak. A zöld jelzés minden esetben látható, a felemelkedési és leeresztési szakaszon kívül. Ebben a két esetben kék, illetve világos kék visszajelző fényt láthatunk. A kék fényt felemelkedéskor, a világos kék fényt félig emelkedés esetén.

Az egyszerű, letisztult dizájnnak köszönhetően remekül beleilleszkedik bármilyen környezetbe, továbbá függőlegesen és vízszintesen is beépíthető.

A dugaszoló aljzatok mellett kettő darab USB bemenet is található, amely segítségével az USB készülékek töltése vagy üzemeltetése valósítható meg. Egyidejűleg két USB eszközt is csatlakoztathatunk, legyen az mobiltelefon, tablet, laptop, mp3 lejátszó, rádió, lámpa, digitális képkeret, stb.

 • 1 év garancia
  Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
  Áramerősség 10 Amper
  Beépített kapcsoló Nincs
  Szín Fekete
  Átmérő 112 mm
  Magasság 450 mm
  Beépítési furat (+/- 2mm) 95 mm
  Alapanyag Fém
  Vezeték hossza 150 cm
  USB Van.
  IP védelmi szint IP20
 • Cikkszám
  ANR18361
Webáruház készítés