TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Házhozszállítás

Látogató számláló
0
2
3
7
0
1
3
Termék részletek


Fali RGB LED vezérlő (RGB02) - 144 Watt - fehér, színváló ledszalaghoz

Fali RGB LED vezérlő (RGB02) - 144 Watt - fehér, színváló ledszalaghoz
Bruttó: 18 088 Ft
Feszültség 12/24 Volt DC
Max. teljesítmény 144 Watt
Max. áremerősség 3x4 Amper
LED vezérlő méretei 86 mm x 86 mm x 36 mm
Csatlakoztatás sorkapcsos bekötés

 

Színgyűrűvel ellátott fali RGB LED vezérlő

Kapacitív érintésérzékeny felülettel ellátott, oldalfalba építhető RGB LED vezérlő, mely alkalmas a változtatható színű RGB LED szalagok szabályozására.

A panel előlapja fényes fehér, érintésérzékeny, divatos megjelenésű felület. A megfelelő érzékelésről egy nagy precizitású kapacitív érintésérzékelő chip gondoskodik. A vezérlő minden 12 Volt és 24 Volt DC feszültségről működő LED fényforrással kompatibilis: pl: LED szalagok, LED lámpák, LED modulok, LED diódák. Egyszerűen csatlakoztatható, könnyen szerelhető és használható. Az egyszerű telepítéshez beépítődoboz is kapható.

 • Fali RGB LED vezérlők LED szalaghoz

  A hagyományos változtatható színű (RGB) LED szalagokhoz, három új típusú fali vezérlő érkezett. Természetesen nem csak a LED szalagokhoz, hanem pl. az RGB LED modulokhoz is megfelelőek a vezérlők, azonban jellemzően a szobákban, irodákban elhelyezett rejtett világításokat már nem LED modulokkal, hanem LED szalagokkal oldjuk meg. A három vezérlőből két darab az egyszerűbb és olcsóbb kivitel: az RGB04 jelzésű RGB vezérlő fekete és fehér érintésérzékeny előlappal is elérhető. Funkcióban nem túl gazdag, azonban egyszerűsége kárpótol. Az alapvető színbeállítást, fényerőszabályzást és fényjáték programokat ezzel a vezérlővel is nagyszerűen meg lehet oldani.

  Fali RGB LED vezérlő (RGB03) - 144 Watt - fehér, LED világítás! 
  Fali RGB LED vezérlő (RGB03) - 144 Watt - fehér, LED világítás!
  Fali RGB LED vezérlő (RGB04) - 144 Watt - fehér 
  Fali RGB LED vezérlő (RGB04) - 144 Watt - fehér
  Fali RGB LED vezérlő (RGB04) - 144 Watt - fekete 
  Fali RGB LED vezérlő (RGB04) - 144 Watt - fekete

  A másik új típus az RGB03-as RGB vezérlő már a profi család tagja: az RGB színek beállítása mellett lehetőség nyílik a kevert fehér fény azonnali elérésére, illetve ezek fényerőszabályzására. A vezérlő ezek mellet képes két külön saját színt elmenteni, majd azt gombnyomásra megjeleníteni, így nem kell mindig kikeresni kedvenc színeinket.

 • Cikkszám
  ARGB02144W
Webáruház készítés